מרק עגבניות דילי
המתכון למרק עגבניות דילי ניתן להכין תוך כ-20 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 211 קלוריות . תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן קנולן, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט עגבניות דילי וסלק , שיפודי מלפפון-עגבניות עם רוטב דילי , ושיפודי מלפפון-עגבניות עם רוטב דילי .
הוראות
בסיר קטן מבשלים בצל ושום בשמן וחמאה על אש נמוכה עד לריכוך.
מוסיפים את העגבניות, הסוכר, המלח והפלפל; מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 3 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה רסק עגבניות.
מערבבים קמח ו-1/4 כוס מים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת העגבניות. מערבבים פנימה בהדרגה את יתרת המים עד לקבלת תערובת חלקה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מניחים מסננת מעל קערה; יוצקים את תערובת העגבניות למסננת. לחץ בעזרת גב כף כדי להסיר את זרעי העגבניות והקליפה. מחזירים את הפירה לתבנית.
מוסיפים חצי-חצי ושמיר; מבשלים על אש קטנה רק עד לחימום (לא להרתיח).