מרק עגבניות ופלפל אדום קלוי
מרק עגבניות ופלפל אדום קלוי יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 155 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות, מיץ עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים פלפלים ועגבניות, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח פלפלים עם יד. לצלות 15 דקות או עד ירקות מושחרים.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top; חותם, ולתת לעמוד 10 דקות. לקלף פלפלים ועגבניות; קוצצים.
מניחים חצי פלפלים קצוצים וחצי עגבניות קצוצות בבלנדר; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
מחממים שמן בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל ושום; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים ירקות מחית, הנותרים פלפלים קצוצים ועגבניות, מיץ עגבניות, 1 כף מיורן, מלח ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם היטב.
מקשטים עם ספרי מרג ' ורם, אם תרצה.