קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות חמאה חומה

מרק עגבניות חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות חמאה חומה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמנת, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 3 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים, מרק עגבניות עם חמאה חומה, כרוב ופיסטוקים, ו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה.

הוראות

1
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית כף בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני; מטגנים את הבצל והשום עד שקוף ורק מתחיל צבע, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, מים, שמנת, מלח, פלפל, פלפל אדום, זרעי סלרי, מיורן וסוכר. להעלות את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
מרז ' ורםמרז ' ורם
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום ולהשתמש בבלנדר טבילה כדי פירה עד חלקה לחלוטין. להחזיר את המרק לחום נמוך ומבשל עוד 20 דקות.בינתיים, להכין את החמאה החומה קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מחממים מחבת sauté גדולה וכבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף את 3 כפות הנותרים חמאה. כשהוא מתחיל להתמוסס, התחילו לסובב את המחבת לעיתים קרובות וצפו בחמאה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מחום. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל בצבע. מערבבים על 2/3 של החמאה החומה לתוך המרק. תניח את השאר בצד. מתבלים את המרק עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
במחבת sauté נפרדת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
הסר מהחום וזרוק עם נשאר חמאה משחימים עד נספג. 
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
מגישים את המרק מקושט עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)