קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות0
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות חמאה חומה

מרק עגבניות חמאה חומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות חמאה חומה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמנת, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ SippitySup יש 3 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים, מרק עגבניות עם חמאה חומה, כרוב ופיסטוקים, ו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה.

הוראות

1
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית כף בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני; מטגנים את הבצל והשום עד שקוף ורק מתחיל צבע, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, מים, שמנת, מלח, פלפל, פלפל אדום, זרעי סלרי, מיורן וסוכר. להעלות את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפוך את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר מהחום ולהשתמש בבלנדר טבילה כדי פירה עד חלקה לחלוטין. להחזיר את המרק לחום נמוך ומבשל עוד 20 דקות.בינתיים, להכין את החמאה החומה קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מחממים מחבת sauté גדולה וכבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף את 3 כפות הנותרים חמאה. כשהוא מתחיל להתמוסס, התחילו לסובב את המחבת לעיתים קרובות וצפו בחמאה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מחום. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל בצבע. מערבבים על 2/3 של החמאה החומה לתוך המרק. תניח את השאר בצד. מתבלים את המרק עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
במחבת sauté נפרדת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
הסר מהחום וזרוק עם נשאר חמאה משחימים עד נספג. 
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
מגישים את המרק מקושט עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים