מרק עגבניות טורטליני שמנת של אמא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 797 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -53 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם תערובת מרק בצל, קמח, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 67%, המנה הזו טובה. נסו מרק עגבניות שמנת עם טורטליני, מרק טורטליני עגבניות שמנת, ו מרק טורטליני עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים נקניק ושום עד שהנקניקייה פירורית, שחומה באופן שווה וכבר לא ורודה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים וזורקים עודפי שומן.
3
ממיסים חמאה בסיר ציר גדול על אש בינונית; מקציפים קמח, מלח ופלפל שחור לתערובת אחידה. בהדרגה לטאטא מרק עוף ויין אדום. מערבבים פנימה עגבניות ומרק בצל. מבשלים עד להסמכה וטעמים התמזגו, 10 עד 15 דקות. מערבבים נקניק מבושל ובזיליקום. ממשיכים לבשל במשך 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבש
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)