מרק עגבניות מהעולם הישן לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 1.11 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-20 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -14 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 192 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, עגבניות משומרות, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון spoonacular של 56% , מנה זו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו סופריטו פורטוריקני אותנטי מהעולם הישן , חטיפי הלימון הטובים ביותר בעולם , ואיך להכין את גלילי הלזניה הטובים ביותר בעולם .
הוראות
1
בסיר גדול, ערבבו מים, צלעות, עצמות מרק, עגבניות, סלרי, בצל, 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח ופלפל. כסו ובשלו על אש קטנה במשך שעתיים.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את האטריות. מבשלים ומערבבים עד שהן מסמיכות ומתחממות היטב (לא להרתיח).