מרק עגבניות מהעולם הישן לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 1.11 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-20 סועדים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -14 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 192 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, עגבניות משומרות, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. עם ציון spoonacular של 56% , מנה זו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו סופריטו פורטוריקני אותנטי מהעולם הישן , חטיפי הלימון הטובים ביותר בעולם , ואיך להכין את גלילי הלזניה הטובים ביותר בעולם .
הוראות
1
בסיר גדול, ערבבו מים, צלעות, עצמות מרק, עגבניות, סלרי, בצל, 1/4 כוס פטרוזיליה, מלח ופלפל. כסו ובשלו על אש קטנה במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1-1/2 כוס מרק עוף
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים את האטריות. מבשלים ומערבבים עד שהן מסמיכות ומתחממות היטב (לא להרתיח).