מרק עגבניות ניטרו ירושלמי
צריך מרק צמחוני? מרק עגבניות ניטרו ירושה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך גזר, פלפל סדוק טרי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מרק עגבניות ירושה, מרק עגבניות ירושה, ו מרק עגבניות ירושה צונן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
שים את הירקות המוכנים ואת השום על תבנית אפייה ולטפטף אותם בשמן זית. מתבלים אותם עם 1 כפית מלח ו 1 כפית פלפל שחור סדוק טרי. צולים אותם עד שהירקות מתחילים להשחים, כ-15 עד 20 דקות.
מוציאים אותם מהתנור ומניחים בצד.
התחל להכין רביכה בתנור ההולנדי על ידי התכת החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן במשך 5 דקות. מיד להוסיף את תערובת הירקות וכל מיצים נוספים לרובה. מערבבים עד incorporated. מתבלים עם הכמון והמלח והפלפל. להפחית את החום ומבשלים במשך 30 דקות.
מערבבים את הכוסברה והשמנת לתוך תערובת הירקות ומחממים אותה על אש נמוכה. התאם את התיבול, במידת הצורך.
להעביר את המרק לקערת הגשה וליהנות! (שפים הערה: לא לחזור לרתיחה לאחר הקרם כבר משולב.)