מרק עגבניות צונן עם מלון
מרק עגבניות צונן עם מלון יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלים בזיליקום, מלון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק מלון קר, מרק מלון קר, ו מרק מלון קר.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את העגבניות עם שמן זית, בזיליקום, שום, חומץ וסוכר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד חם אבל לא רותח, על 10 דקות. להעביר את המרק דרך דיסק עדין של טחנת מזון לתוך קערה בינונית כדי להסיר את זרעי עגבניות ועור. צנן את המרק במקרר או צנן אותו במהירות על ידי הגדרת הקערה בקערה גדולה יותר של מי קרח.
באמצעות baller מלון קטן, לגרוף סך של 20 כדורים מן המלפפון והמלונים. לחלופין, לחתוך את המלפפון ואת המלונים לקוביות 1/2 אינץ'.
יוצקים את המרק לתוך קערות.
מקשטים עם כדורי מלון ומלפפון וזרעי בזיליקום ומגישים.