מרק עגבניות שכבתי
צריך מרק ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני? מרק עגבניות שכבתי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 30 מנות עם 36 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם חומץ יין, מיץ ליים, מרק עוף דל שומן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פרוסות גבינה שכבות, מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה (עברית), ו מרק עגבניות זסטי עם פרמזן וסקונס עגבניות מיובשות.
הוראות
שוטפים ועגבניות ליבה; חותכים לגושים. מערבולת בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה, ואז שפשפה דרך מסננת דקה לקערה; כדאי שיהיו לך כ -3 כוסות. מחק שאריות. מתבלים טהורים לפי הטעם עם 2 עד 3 כפות חומץ ומלח. מכסים ומקררים עד קר, לפחות 1 שעה.
לקלף אבוקדו בור; לחתוך לגושים. בבלנדר או במעבד מזון, ערבבו אבוקדו, מרק, שמנת חמוצה ומיץ ליים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים מלח לפי הטעם. כיסוי משטח בניילון נצמד ומצננים עד קר, לפחות 1 שעה.
קלף מלפפון; חותכים לשניים לאורכם וגורפים וזורקים זרעים. קוביות מלפפון לחתיכות בגודל 1/8 אינץ'; אתה צריך בערך 1 כוס. בקערה קטנה מערבבים מלפפון, שאלוט, 1 כף חומץ וטרגון טחון. מכסים ומצננים עד שהם קרים, לפחות 30 דקות.
להגשה מערבבים תערובת אבוקדו לתערובת ויוצקים מנות שוות לכוסות (12 עד 16 עוז. כל אחד).
להקציף תערובת עגבניות לתערובת ויוצקים בעדינות על אבוקדו. למעלה עם תערובת מלפפון קצוץ. משקפיים שקופים וישרים או כוסות יין מציגים את שכבות הצבע בצורה הטובה ביותר, אך גם כוסות מרטיני גדולות עובדות. אפשר גם להשתמש בקערות מרק ולשמור על שכבות הפתעה.