מרק עגבניות שמנת עם שום קלוי ובזיליקום
מרק עגבניות שמנת עם שום קלוי ובזיליקום דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 90 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם ראש שום, חצי וחצי, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו מרק. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו מרק בזיליקום עגבניות שמנת עם שום קלוי וגבינת אסיאגו, מרק עגבניות ובזיליקום מוקרם, ו מרק בזיליקום עגבניות קלוי שמנת עם אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף את הראש בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 40 דקות; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מוסיפים שום ובצל; מטוגנים עד הבצל רך.
מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות; מבשלים 5 דקות.
להוסיף 2 1/2 כוסות מרק עוף.
מערבבים 1/2 מרק כוס וקמח בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת עגבניות. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות או עד התערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מניחים מרק בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. החזר תערובת לתנור ההולנדי; מערבבים בבזיליקום, חצי וחצי ופלפל.