מרק עדשים חורף
מרק עדשים חורף נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בטטות, עגבניות משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: חורף חם יותר מרק עדשים אדום, מרק עדשים צמחוני לחורף, ו מרק עדשים עם ירקות חורף.
הוראות
חותכים כל כרישה בחצי אורך, ואז פורסים כל חצי לחצי חצי בעובי 1/4 אינץ ' (בערך 2 כוסות).
מניחים בקערה גדולה של מים קרים swish כדי להסיר כל חצץ.
הסר את הגבעולים מן כרוב. ערם את העלים על גבי אחד את השני לחתוך אותם לרוחב לרצועות 1/2 אינץ ' רחב; תצטרך 3 כוסות.
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני.
הוסף את הכרישה ומבשל במשך 3 דקות.
מוסיף את העגבניות ומבשלים, לשבור אותם עם כף, במשך 5 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מערבבים את כרוב, בטטות, עדשים, טימין, מלח, פלפל, בזיליקום (אם משתמשים). מבשלים עד העדשים הם מכרז, על 30 דקות. כף לתוך קערות בודדות.
מפזרים את הפרמזן (אם משתמשים). טיפ: עדשים חומות בסיסיות שומרות על צורתן טוב יותר במהלך הבישול מאשר עדשים אדומות וצהובות יקרות יותר, ולכן הן נהדרות למרקים. אתה יכול להחליף עדשים ירוקות, אשר טעם מעט פלפל. להשמיט את הפרמזן.
תן למרק להתקרר, ואז מצקת לתוך שקיות גדולות resealable, ממלא כל אחד באמצע הדרך. חנות עד 3 חודשים. לחמם: להפשיר לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. חם בסיר מכוסה על אש בינונית במשך 20 דקות. מצקת לתוך קערות בודדות ומפזרים את הפרמזן (אם משתמשים).