קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

מרק עדשים מתוק עם טיפים אספרגוס

מרק עדשים מתוק עם טיפים אספרגוס
מרק עדשים מתוק עם טיפים אספרגוס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו נקניק עגל עם רוטב אספרגוס וטיפים אספרגוס, מרק בטטה ועדשים, ו מרק בטטה ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את החלק העליון של ראש שום ומניחים בצלחת רדודה ב 1 אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
טפטוף עם 2 כפות שמן זית, מפזרים בזיליקום, מכסים ומניחים על תבנית אפייה. חצי זרע פלפל, טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית ומניחים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים שום ופלפל בתנור שחומם מראש עד פלפל הוא השחמה ושום רך, 20 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור, וכאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את העור מן הפלפל וקוצצים. לסחוט שיני שום ומחית יחד בקערה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בעוד שום ופלפל אפייה, לשלב עדשים מרק עוף בסיר גדול מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 40 דקות, עד עד עדשים הם רק רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עדשיםעדשים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מערבבים שום להדביק, פלפל, גזר, בצל, אספרגוס, אפונה לתערובת עדשים, מוסיפים יותר מרק רזה במידת הצורך. מתבלים עם סוכר, ריבה, אבקת קארי, זעפרן, מלח ופלפל. מבשלים 30 דקות יותר, עד שהירקות רכים וטעמים מעורבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זעפרןזעפרן
עדשיםעדשים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים