מרק עדשים מתוק עם טיפים אספרגוס
מרק עדשים מתוק עם טיפים אספרגוס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו נקניק עגל עם רוטב אספרגוס וטיפים אספרגוס, מרק בטטה ועדשים, ו מרק בטטה ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
חותכים את החלק העליון של ראש שום ומניחים בצלחת רדודה ב 1 אינץ ' של מים.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית, מפזרים בזיליקום, מכסים ומניחים על תבנית אפייה. חצי זרע פלפל, טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית ומניחים על תבנית האפייה.
אופים שום ופלפל בתנור שחומם מראש עד פלפל הוא השחמה ושום רך, 20 עד 40 דקות.
הסר מהתנור, וכאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את העור מן הפלפל וקוצצים. לסחוט שיני שום ומחית יחד בקערה כדי ליצור משחה.
בעוד שום ופלפל אפייה, לשלב עדשים מרק עוף בסיר גדול מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 40 דקות, עד עד עדשים הם רק רך.
מערבבים שום להדביק, פלפל, גזר, בצל, אספרגוס, אפונה לתערובת עדשים, מוסיפים יותר מרק רזה במידת הצורך. מתבלים עם סוכר, ריבה, אבקת קארי, זעפרן, מלח ופלפל. מבשלים 30 דקות יותר, עד שהירקות רכים וטעמים מעורבבים היטב.