מרק עדשים עם ירקות חורף קלויים בלסמי
מרק עדשים עם ירקות חורף בלסמי קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . אם יש לכם מרק עוף דל נתרן, עלי טימין, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק עדשים עם ירקות חורף קלויים בלסמי, מרק עדשים עם ירקות חורף, ו ירקות קלויים חורף עם רוטב בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בטטה, גזר לבן, גזר, 2 כפות חומץ, שמן זית, ומלח בקערה גדולה; לזרוק היטב. מסדרים תערובת ירקות בשכבה אחת על מחבת מרופדת בנייר כסף; אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
לבשל pancetta בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה 8 דקות או עד פריך.
הסר מהמחבת עם כף מחוררת; להפריש.
מוסיפים שאלוט ובצל לטפטופים במחבת; מבשלים 15 דקות או עד הזהב.
מוסיפים טימין, שום, הנותרים 1 כף חומץ, ופלפל, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים יין, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים פנצ ' טה, עדשים, ו 4 מרק כוסות למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מרק וירקות קלויים למחבת, ומבשלים, חשופים, 15 דקות.
להוסיף chard, ומבשלים 2 דקות או עד נבול.