קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות33
מגזין

מרק עוף

מרק עוף
צריך מנה עיקרית ללא חלב? מרק עוף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1825 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 116 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, מניית עוף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק עוף, ו מרק עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטף את העוף יבש עם מגבות נייר ועונה אותו בנדיבות עם מלח, פלפל, והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מחממים 2 כפות של שמן זית על אש בינונית בתנור הולנדי גדול ומשחימים את חתיכות העוף בקבוצות עד להשחמה יפה בכל רחבי, על 5 עד 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מעבירים את חתיכות העוף השחומות לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
4
מנמיכים את החום בינוני נמוך ומוסיפים את השום, זעפרן, זרעי שומר, מחית עגבניות, מניית עוף, יין לבן, פרנו, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל לסיר. מערבבים לגרד כל חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות, עד השום הוא רך מאוד, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
זרעי שומרזרעי שומר
מחית עגבניותמחית עגבניות
PernodPernod
זעפרןזעפרן
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בזהירות לשפוך את הרוטב לתוך הקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מחית עד חלקה. החזירו את הרוטב לתנור ההולנדי והוסיפו את תפוחי האדמה החתוכים ושחו חתיכות עוף עם המיצים שלהם. מערבבים בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנור הולנדיתנור הולנדי
קערהקערה
7
מכסים את הסיר ואופים במשך 45 עד 55 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת העוף נעשה. בדקו את התבלינים ומגישים חם בקערות רדודות עם גושים גדולים של רוויל ופרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
סירסיר
8
מניחים את השום והמלח על קרש חיתוך וטחון יחד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בשר טחוןבשר טחון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
להעביר את התערובת למעבד מזון מצויד להב הפלדה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
10
מוסיפים את חלמון הביצה, מיץ לימון, זעפרן, פתיתי פלפל אדום. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
זעפרןזעפרן
11
עם ריצת המכונה, יוצקים את שמן הזית בזרם דק ויציב דרך צינור ההזנה כדי להפוך תחליב מיונז עבה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
שמן זיתשמן זית
אמולסיותאמולסיות
12
להעביר את rouille לקערת הגשה ולאחסן אותו במקרר עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה