מרק עוף בלימון עם ספגטי
אם יש לך מרק עוף, גבינת רומנו, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו ספגטי עוף לימון, אפוי עוף לימון ספגטי Primavera, ו ספגטי בלימון שום עם עוף ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, להביא את מרק עוף, מיץ לימון, עלה דפנה, וקליפת פרמזן, אם משתמשים, לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזר ומבשלים עד למכרז, על 5 עד 8 דקות.
מוסיף את הפסטה השבורה ומבשל עד הפסטה מכרז, במשך 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיף את העוף והחום דרך, על 2 עד 3 דקות.
הסר את עלה המפרץ ואת קליפת פרמזן ולהשליך. מערבבים 1/2 של הגבינה והפטרוזיליה. מתבלים במלח, לפי הטעם. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומפזרים עם הגבינה הנותרת.
* הערה של קוק: אתה יכול להשתמש בכל פסטה קצרה מהמזווה שלך כתחליף לספגטי.