מרק עוף בקארי
מרק עוף בקארי דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 352 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו יוגורט, גזר, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו מרק עוף בקארי, מרק עוף בקארי קוקוס, ו עוף בקארי ומרק אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
להוסיף עוף, בשר בצד למטה. מבשלים 10 דקות; להפוך את הירכיים לאחר 5 דקות. מגניב; לגרוס. להיפטר מעצמות.
מוסיפים בצל וגזר למחבת; לטגן 10 דקות.
מניחים ענפי עשב, ג ' ינג 'ר, סראנו צ' ילה, ועלי דפנה על cheesecloth. לאסוף קצוות; לקשור בצורה מאובטחת.
הוסף שקיק למחבת. מערבבים אבקת קארי; לטגן 20 שניות.
מוסיפים ציר עוף, מים, וחלב קוקוס למחבת; מביאים לרתיחה. להחזיר עוף למחבת. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 15 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
מערבבים יוגורט, כוסברה טרייה קצוצה, קליפת ליים, ומיץ ליים טרי.