מרק עוף וביצה עם קציצות בשר עגל קטן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, עלי תרד, עגל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קציצות עגל רוזמרין, קציצות עגל עם פסטה תוצרת בית, ו קלוי Orecchiette עם כדורי בשר עגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתכון זה כולל נגיעות אישיות רבות: השילוב של בשר ועוף בבסיס המתכון הוא משהו שקיבלתי מאמא שלי, משובץ העוף עם כמה שיני ציפורן כדי להוסיף טעם מיוחד להכנת ציר עוף בגיא סבוי בפריז ויותר מכל, כדורי הבשר מההורים שלי. מרק זה הוא ארוחה בפני עצמו וטעם אפילו שאריות טובות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מגלגלים את שאר העגל לקציצות קטנות. הם צריכים להיות בגודל של עגבניית דובדבן קטנה. כדורי בשר מגולגלים באופן לא מושלם הופכים את המרק הזה ליותר ביתי ואמיתי.) מסדרים את כדורי הבשר בשכבה אחת על תבנית אפייה ומקררים.
לאחר כ -45 דקות ב מבשלים עדין, לטעום את מרק העוף ולהתאים את התיבול, במידת הצורך. השתמש בכפית גדולה וזוג מלקחיים כדי להסיר את העוף לתבנית אפייה או משטח שטוח אחר ולאפשר לו להתקרר במשך כמה דקות.
להסיר ולהשליך את הקורנית הטרייה ועלי המפרץ. קח את השד ואת בשר הירך מן העוף, דואג להשליך את העצמות ואת העור. לשבור את העוף לחתיכות בגודל ביס, אבל לא קטן מדי, ולהוסיף אותם למרק.