מרק עוף וג'ינג'ר
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? מרק עוף וג'ינג'ר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 301 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ירכיים עוף חינם טווח, רוטב שעועית, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק עוף ג'ינג'ר, מרק עוף ג'ינג'ר, ו מרק עוף ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. לטחון cilantrostems, שום, ג ' ינג ' ר קצוץ, ו peppercorns במעבד מיני להדביק.
שמן חום בסיר ovenproof גדול מעל חום בינוני נמוך.
הוסף הדבק; sauté עד תחילת הצבע, על 7 דקות.
מוסיפים יין אורז, מגבירים את החום ומרתיחים 2 דקות. מערבבים ברוטב צדפות, רוטב שעועית צהוב, וסוכר, ולאחר מכן מוסיפים מרק.
מוסיפים חתיכות עוף לסיר. תביא מרק לרתיחה. מכסים ומניחים בתנור עד שהעוף רך, כ -50 דקות.
הסר מרק מהתנור ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס. להחזיר חתיכות עוף למרק. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. כפית את השומן, אם תרצה, ולחמם מחדש מרק על אש נמוכה לפני המשך.
מרק מצקת וקצת עוף ל-8 קערות.
מקשטים עם רצועות זנגביל טרי, בצל ירוק וטבעות צ ' ילה.