מרק עוף ותפוחי אדמה עם כופתאות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף דל שומן, עלי מרווה, כרישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה, מרק הודו עם כופתאות תפוחי אדמה, ו מרק תפוחי אדמה עם כופתאות תרד.
הוראות
1
במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא עוף, מרק, ועלים מרווה שלמה לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, ברפרוף ומשליך כל קצף שעולה על פני השטח, עד עוף הוא כבר לא ורוד בעצמות( לחתוך כדי לבדוק), על 30 דקות.
חותכים חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בחצי אורך ולשטוף היטב מתחת למים זורמים, מרפרף שכבות כדי לשחרר חצץ. חתך דק לרוחב כרישה.
מרכיבים שתצטרך
4
הרם עוף ממרק בשר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך בשר לגזרים (להיפטר מעצמות).
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי, גזר, כרישה, ו 2 כוסות מים למחבת עם מרק. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד ירקות רכים כאשר פירסינג, 20 עד 30 דקות. מערבבים עוף מגורר.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, מלח, ומרווה קצוצה. מערבבים בחלב, ביצה מוכה וחלבון ביצה, ואת החמאה המומסת רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
7
זרוק בלילת כופתה ב 12 עד 14 כף גדושה מנות על פני השטח של מרק רותח. מחבת כיסוי ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך (לא מאפשרים מרק להרתיח) עד סכין מוכנס לתוך מרכז הכופתה יוצא נקי, על 10 דקות. מצקת מרק חם לתוך קערות.