מרק עוף עם אורזו
מרק עוף עם Orzo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך סלרי, עלה דפנה, חתיכות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו מרק עוף אורזו, מרק עוף-אורזו, ו מרק עוף אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף עוף מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מערבבים עוף ו 3 ליטרים מים בקומקום; מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל, גזר קצוץ, סלרי קצוץ ופלפל; מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה.
הסר את העוף מן מרק, הזמנת מרק; מגניב.
הסר עוף מעצמות; לחתוך בשר לחתיכות בגודל ביס. מסננים מרק עוף דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים.
מוסיפים מספיק מים למרק כדי למדוד 10 כוסות; יוצקים תערובת מרק לתוך סיר.
מוסיפים גזר פרוס, סלרי קצוץ, בזיליקום, אורגנו, מלח ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים עוף ואורזו; מבשלים 8 דקות או עד שהפסטה נעשית.