תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף עם כופתאות מחיטה מלאה. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב רזה, כרישה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), מרק עוף עם כופתאות חמאה, ו מרק עוף או הודו עם כופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים על אש מתונה עד מבושל רק דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את העוף לצלחת כדי להתקרר מעט, ואז למשוך לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את הקמחים עם פרמזן, חלב וביצה. העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
העברה לשקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'.
6
מוסיפים את הגזר, גזר לבן, סקווש ולפת למניה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים חלקית ומבשלים על חום מתון עד הירקות הם רק רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד מכרז. מחזיק את שקית בצק ביד 1 וסכין שולחן ביד השנייה, לחתוך אורכי 1 אינץ ' של בצק הכופתה לתוך מרק רותח. כאשר כל הבצק נוסף, מערבבים בעדינות ומבשלים עד מכרז, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את העוף הגרוס, מבשלים עד מחומם דרך ומגישים.