מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה
ניתן להכין את המתכון של מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה תוך שעה ו-5 דקות בערך . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -23 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 499 קלוריות . מתאים ל-5 ומחירו 1 מנות.53 דולר למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מושלם לחורף . זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו תערובת ביסקוויטים/אפייה, עוף, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 53% , המנה הזו די טובה. נסו את אלו בונדה ~ כופתאות תפוחי אדמה מטוגנים-בלילה מתובלת , מרק עגבניות עם כופתאות , וכוסאות עוף וכוסאות קרוקו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן במשך 3-4 דקות או עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים את המרק, העוף, הסלרי, הגזר והמרווה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהירקות רכים.
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הכיסונים. זרוק כפות גדושות של בלילה על מרק רותח. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד שקיסם הננעץ בכופתאה יוצא נקי (אין להרים את הכיסוי בזמן הרתיחה).