מרק עוף עם כרוב ותפוח
מרק עוף עם כרוב ותפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פלפל, נקניק תפוח עוף, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו מרק כרוב מבושל איטי עם נקניק תפוח עוף, תפוח וכרוב בתנור עוף אפוי, ו עוף לא מבושל עם כרוב וסלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני.
הוסף קימל ושומר; לבשל 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ושום; מבשלים 6 דקות.
להוסיף נקניק; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תבלינים טחונים; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים ציר עוף ותפוח אדמה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים כרוב ושאר החומרים; מבשלים 3 דקות.