מרק עוף קיסר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק קיסר עוף. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חלודים, מרק עוף, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, סלט פסטה עוף קיסר עם רוטב קיסר קל, ו סלט קיסר עם עוף בגריל קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המרק: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר בעל תחתית כבדה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבצל, שום 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, על 5 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, 3 כוסות מים, תפוחי האדמה וקליפת הפרמזן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים עד העוף מבושל דרך, על 15 דקות.
הסר את העוף לצלחת באמצעות מלקחיים ולתת מגניב.
מערבבים את המיונז, פרמזן מגורר, מיץ לימון, אנשובי, רוטב חם, שום, כמה טחינה של פלפל ומים 1 כף בבלנדר או מעבד מזון; מחית עד חלקה.
חותכים את באגט לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה ומברשת בתערובת המיונז, המזמינים 2 כפות לציפוי.
מפזרים את הפטרוזיליה, גרידת לימון ועוד פרמזן; אופים עד הזהב, כ 10 דקות.
מוסיפים את החסה ואת השמנת הכבדה לסיר ומבשלים עד שהחסה רכה, 8 עד 10 דקות. זרוק את קליפת הפרמזן.
מעבירים את המרק לבלנדר ומחית עד חלקה. חזור לסיר והתבלבל במלח ופלפל. לגרוס את העוף ולהוסיף אותו למרק; לחמם דרך מעל חום בינוני. מחלקים בין קערות, טפטוף עם תערובת מיונז שמורות העליון עם קרוטונים ופלפל יותר.