קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

מרק עוף שעורה ירקות

מרק עוף שעורה ירקות
מרק שעורה עוף ירקות דורש כשעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 461 קלוריות, 53 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.82 $ למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם עלה דפנה, מרק עוף, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. זה מושלם לסתיו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53%. מתכונים דומים: מרק עוף-ירקות-שעורה, מרק שעורה-ירקות ומרק שעורה-ירקות.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים עוף ב-1 כף שמן עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוציאים ומניחים בצד.
3
באותה מחבת מקפיצים את הכרישה, הסלרי והגזר בשמן הנותר במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות ושום; לבשל 2 דקות יותר. מערבבים פנימה את המרק, המים, התבלינים והעוף. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מערבבים פנימה שעורה ומחזירים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהשעורה והירקות רכים. לזרוק את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ