מרק ערמונים
מרק ערמונים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 319 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך סוכר, ערמונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים.
הוראות
כדי לבשל ערמונים: עם סכין חדה, לחתוך "X" על כל ערמון.
מניחים ערמונים בשכבה אחת על מחבת רול ג ' לי.
יוצקים 1/4 כוס מים למחבת.
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, פגז לקלף.
בסיר גדול לשלב את ציר העוף, ערמונים קליפה ובצל קצוץ.
מניחים את גבעולי הפטרוזיליה, ציפורן ועלי דפנה בשקית תבלינים ומוסיפים לתערובת המניה. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 45 דקות.
זרוק את תיק התבלינים ורוטב את תערובת הערמונים במעבד מזון או בבלנדר.
מוסיפים את השמנת הכבדה, סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם. החזר תערובת לסיר וחמם בעדינות. כדי לשרת עם מנה של קצפת לא ממותקת, קצת פטרוזיליה קצוצה וכמה ערמונים קצוצים מבושלים ממש לפני ההגשה. מרק ירקות באיכות גבוהה ניתן להחליף את מרק העוף.