צריך מרק צמחוני? מרק ערמונים עם קרוטונים מרווה שאור יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרישה, רוטב סויה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו מרק דלעת עם קרוטונים מרווה שאור, מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון, ו מרק תפוחים-ערמונים עם קרוטונים פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים ערמונים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה, ואז צולים בתנור עד יבש מעט כהה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בעוד ערמונים צולים, לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר אותם, ואז להרים ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד של 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז כרישה מוקפצת, בצל, סלרי, גזר ועלי דפנה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות הם זהב חיוור, 8 עד 10 דקות.
יוצקים purée דרך מסננת רשת בינונית לתוך סיר ניקה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. מביאים מרק לרתיחה ומערבבים שרי, פלפל ומלח לפי הטעם, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים קוביות לחם עם מרווה, מסתובבים מדי פעם, עד שקרוטונים זהובים, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים ערמונים ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
3
העברה לקערה גדולה ולזרוק עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מרק מצקת לתוך קערות ומפזרים כל מנה עם כ 1/3 כוס ציפוי.
* ציפוי יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם בשכבה 1 על תבנית אפייה בתנור 177° עד הלחם הוא פריך, 10 עד 20 דקות.* מרק, ללא שרי, יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים ומערבבים בשרי לפני ההגשה.