צריך מרק צמחוני? מרק ערמונים עם קרוטונים מרווה שאור יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרישה, רוטב סויה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו מרק דלעת עם קרוטונים מרווה שאור, מרק שורש ערמונים וסלרי עם קרוטונים מרווה ובייקון, ו מרק תפוחים-ערמונים עם קרוטונים פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים ערמונים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה, ואז צולים בתנור עד יבש מעט כהה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בעוד ערמונים צולים, לשטוף כרישה בקערה של מים קרים, להסעיר אותם, ואז להרים ולנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
(ומנות בלבד)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים שמן וחמאה בסיר כבד של 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז כרישה מוקפצת, בצל, סלרי, גזר ועלי דפנה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות הם זהב חיוור, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים ערמונים, תמרים ומבשלים, ערבוב, עד רוב הנוזל הוא התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
תמרי
6
מוסיפים מים (2 1/2 ליטרים) ומלח ומבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
7
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה ומרווה. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 ענף רוזמרין
8
מרק פירה ב 3 קבוצות בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לקערה.
יוצקים purée דרך מסננת רשת בינונית לתוך סיר ניקה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. מביאים מרק לרתיחה ומערבבים שרי, פלפל ומלח לפי הטעם, ולאחר מכן להסיר מהחום.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים קוביות לחם עם מרווה, מסתובבים מדי פעם, עד שקרוטונים זהובים, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים ערמונים ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
3
העברה לקערה גדולה ולזרוק עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מרק מצקת לתוך קערות ומפזרים כל מנה עם כ 1/3 כוס ציפוי.
* ציפוי יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. לחמם בשכבה 1 על תבנית אפייה בתנור 177° עד הלחם הוא פריך, 10 עד 20 דקות.* מרק, ללא שרי, יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים ומערבבים בשרי לפני ההגשה.