מרק פטריות צלויות וסאנצ'וק
פטריות קלויות ומרק Sunchoke נטול גלוטן, וטבעוני מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 228 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים ופלפל, מרווה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . מתכונים דומים: מרק דלעת צלוי w / פטריות-Gruyere Crostini, סאנצ'וק קלוי, תפוח ומרק בצל, ו מרק עגבניות פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
זרוק את הארטישוק הירושלמי, תפוחי אדמה ושום עם 1 כף שמן זית בקערה גדולה; מתבלים במלח ים ופלפל שחור.
מורחים את התערובת לתבנית אפייה. לזרוק את הפטריות עם כף נוספת של שמן זית בקערה נפרדת; להפיץ לתבנית אפייה נפרדת.
אופים את תערובת תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות.
מניחים את הפטריות בתנור וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה רכים מעט משחימים, כ -25 דקות יותר.
הסר את שתי הכלים מהתנור והנח בצד.
ממיסים את המרגרינה הטבעונית בסיר גדול מעל חום בינוני-נמוך; מבשלים את הבצל במרגרינה עד רך לחלוטין, 7 עד 10 דקות. מערבבים את תערובת תפוחי האדמה הקלוי ואת הפטריות לתוך הבצל, יחד עם 1 כפית מלח ים ומים; מאפשרים לתערובת להגיע לרתיחה, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 דקות. מערבבים את מרק פטריות ומרווה לתוך התערובת.
מניחים כיסוי על סיר המניות ומבשלים כדי לאפשר את הטעמים להתמזג, כ -20 דקות.
אפשר למרק להתקרר מעט לפני שפיכת בקבוצות לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את המכסה בחוזקה עם מגבת מטבח מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה; להעביר קבוצות מעורבב לסיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק בסיר. מערבבים את חלב הסויה, אם באמצעות, לתוך מרק סיים לשרת.