המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק פטריות שמנת Chanterelle, ריזוטו פטריות Chanterelle, ו תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר 1/2 פטריות כוס בצד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2
מניחים זמירה פטריות בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה. להפחית תת מבשלים ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
4
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך מאוד אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
6
מוסיפים פטריות (למעט או מקשטים) לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתאדה נוזל עודף ופטריות להתחיל לרחוש, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים קמח ומערבבים לשלב. לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
8
מוסיפים שרי או יין לבן ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד וגירוד התחתון של מחבת, עד סמיך וסירופ, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מניחים מסננת רשת עדינה על המרק ושופכים את מרק פטריות חדורים דרכו. להשליך שאריות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
השליכו עלי דפנה וקורנית והעבירו מרק לבלנדר. סגור בלנדר תערובת, החל במהירות נמוכה לאט מקבל מהר יותר. לאחר בלנדר הוא במלוא מהירות, להוסיף ארבע כפות חמאה, 1 כף בכל פעם, עד משולב באופן מלא. המשך מיזוג עד חלקה לחלוטין. יש לשטוף את הסיר ושופכים מרק בחזרה לתוכו דרך מסננת או מסננת רשת בסדר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.