מרק פירות ים תירס ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק פירות ים תירס ותפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך רוטב חריף, תירס צהוב ולבן גרעין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מערב פירות ים מרק תירס, מרק תירס וסרטנים מפטיו פירות הים של ריצ'רד, ו מרק פירות ים תפוחי אדמה.
הוראות
להביא תפוחי אדמה ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מבשלים תפוחי אדמה 10 עד 15 דקות או עד מכרז.
מסננים ומניחים בקערה גדולה.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מערבבים בירקות קפואים ובצל צהוב קצוץ; תערובת בצל קצוץ 6 עד 8 דקות או עד למכרז.
הוסף בשר סרטנים, צדפות, הבא 6 מרכיבים, תפוחי אדמה. להפחית את החום בינוני, ולהביא לרתיחה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד מחומם היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתערובת התיבול של מקנזי לבצל קצוץ, פלפל אדום וירוק, וסלרי וקמפבל של קרם פטריות עם מרק שום קלוי.