מרק פלפל אדום קלוי עם מוצרלה
מרק פלפל אדום קלוי עם מוצרלה עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 136 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם בצל, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. על מתלה במחבת ברוילר, מניחים פלפלים אדומים. צלייה עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום במשך 10 עד 15 דקות, מפנה מדי פעם, עד העור הוא blistered באופן שווה השחמה. בקערה גדולה, מניחים פלפלים קלויים; מכסים בניילון נצמד.
בינתיים, בסיר 4 ליטר, שמן חום על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים בצל ושום לשמן. מבשלים 7 עד 9 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל להפוך חום; להסיר מן החום.
הסר עור, גבעולים, זרעים וממברנות מפלפלים קלויים; לחתוך פלפלים לרצועות. לתערובת בצל, מערבבים רצועות פלפל, מרק, מים ופלפל.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 10 דקות, ערבוב מדי פעם; מערבבים ב 1/2 כוס של בזיליקום.
בבלנדר או מעבד מזון, במקום כשליש מתערובת המרק. כיסוי; להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה, לעצור בלנדר כדי לגרד בצד במידת הצורך.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור 2 פעמים יותר עם תערובת מרק שנותר.
מחלקים מרק באופן שווה בין 4 קערות. כדי לשרת, מרק העליון עם פלפל צהוב לקוביות ואת מוצרלה; מפזרים בזיליקום שנותר.