מרק פלפל אדום שמנת
מרק פלפל אדום קרמי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, תפוחי אדמה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, השום, הקורנית והקמח עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים את המרק, פלפלים, תפוחי אדמה, יין וסוכר. להביא לרתיחה מעל חום גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך. חלקית לכסות ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות. לקרר את המרק מעט.
באמצעות בלנדר יד טבילה, מחית את המרק בסיר עד שהוא חלק. לחלופין, עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר רגיל, דואג תוך מיזוג נוזלים חמים. מתבלים את המרק, לפי הטעם, במלח ופלפל.
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיף את קוביות הלחם ו לטגן עד שהם פריך וזהב, על 8 דקות.
מצקת את המרק לקערות. בובה כף מסקרפונה במרכז כל קערה העליון עם קרוטונים.