מרק פלפל אדום קרמי עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, תפוחי אדמה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, השום, הקורנית והקמח עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מוסיפים את המרק, פלפלים, תפוחי אדמה, יין וסוכר. להביא לרתיחה מעל חום גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך. חלקית לכסות ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות. לקרר את המרק מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
באמצעות בלנדר יד טבילה, מחית את המרק בסיר עד שהוא חלק. לחלופין, עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר רגיל, דואג תוך מיזוג נוזלים חמים. מתבלים את המרק, לפי הטעם, במלח ופלפל.