תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Fagioli מרק ii. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פסטה קונכיות, תרד, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), מרק פסטאן ופג'יאולי (פסטאן איטלקי ומרק שעועית), ו Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מנייה גדול, לשלב עגבניות חתוכות לקוביות, שעועית, תרד, מרק עוף, רוטב עגבניות, מים, שום, בייקון, פטרוזיליה, אבקת שום, מלח, פלפל, ובזיליקום. מביאים לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 40 דקות, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים פסטה ומבשלים חשופים עד שהפסטה רכה, כ-10 דקות. מרק מצקת לתוך קערות מנה בודדות, מפזרים גבינה על גבי, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רי
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.