מרק פשטידת עוף
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, מרק פשטידת עוף תוצרת בית, ו כיסי פשטידת עוף.
הוראות
מוסיפים תפוחי אדמה לקוביות לקערה גדולה מלאה במים קרים. תניח בצד.
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים עוף, מפחיתים את החום לרתיחה ומאפשרים לצייד; בערך 8 עד 10 דקות.
הסר את העוף לצלחת כדי להתקרר. המשך לבשל את המרק, הוספת מרק עד מופחת בחצי, על 10 דקות יותר. קוביות העוף כאשר מקורר.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל ואת סלרי בישול עד שקוף, 2 דקות. מערבבים את הקמח ומקציפים עד שהוא יוצר רביכה.
מוסיפים את התיבול והפלפל האיטלקי; מבשלים עוד 3 דקות.
לטאטא את רביכה לתוך המרק ולהביא בחזרה לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת העוף למרק על אש נמוכה. מערבבים בירקות הקפואים.
מניחים מכסה על גבי ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 15 דקות. מערבבים בקרם וקורט של מלח ים ומבשלים 5 דקות נוספות.
מחממים את התנור לפי הוראות חבילת קרום העוגה.
מניחים את קרום העוגה על תבנית אפייה ומניחים לתנור. מבשלים על פי הוראות החבילה, או עד קרום העוגה הוא חום זהוב. כאשר הקרום התקרר, להתפרק לחתיכות.
מצקת את המרק לקערות ומקשטת עם קרום העוגה.