מרק צדפות
מרק צדפות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1133 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 91g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך סלרי, זרעי סלרי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק קרם צדפות, מרק צדפות וארטישוק, ו צדפות מעושנות ומרק פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר כבד מעל חום בינוני, להביא את השמנת הכבדה וליקר צדפות מן הצדפות לרתיחה.
בינתיים, במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיף את הסלרי וקמצוץ של מלח וזיעה במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל עד שקופים, בערך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים זרעי סלרי, רוטב פלפל חריף, צדפות ומבשלים 1 עד 2 דקות, או עד הקצוות של הצדפות להתחיל להתכרבל.
להעביר את הצדפות לקנקן של בלנדר ולהוסיף מספיק של הקרם רק כדי לכסות.*
מחית עד התערובת חלקה. להחזיר את השמנת הנותרת לחום בינוני, להוסיף את תערובת מחית, ומבשלים עד מחומם דרך.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את מיץ הלימון, עשבי תיבול קצוצים, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
הסר נוזל מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 5 דקות.
להעביר נוזל לבלנדר או מעבד מזון ולמלא אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, לשחרר פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
מניחים מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופק כמה פעמים ואז לעבד במהירות גבוהה עד חלקה.