מרק צדפות
מרק צדפות דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. אם יש לכם עגבניות ענבים, מלח ופלפל כשרים, חזיר מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר כבד תחתית, להפוך את חזיר מלח עד רק פריך.
להסיר ולהשליך. להזיע את הבצל בשומן חזיר עד רך.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים בחלב. מביאים לרתיחה ולתת להתבשל עד תפוחי אדמה רכים. מתבלים במלח ופלפל.
בסיר נפרד, מצויד בסל קיטור, להביא את מיץ צדפות שמורות לרתיחה.
להוסיף צדפות וכיסוי. קיטור במשך שלוש דקות עד שכל הצדפות פתוחות.
הסירו את הצדפות כשהן נפתחות והעבירו לקערה.
מוסיף את המיצים מהביל לסיר עם המרק. באמצעות מחית בלנדר מקל כדי עקביות הרצוי. להתאים תבלינים.
דק קוצצים את הצדפות משומר סחוט. תתקפל לתוך המרק.
מגישים עם צדפות מאודות, פטרוזיליה, שמנת חמוצה ועגבניות ענבים, כמו לקישוט.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.