מרק צלעות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו מרק צלעות, מרק צלעות, ו צלעות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלעות בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר נופל מן העצמות, על 2 שעות.
הסר את הצלעות ולאפשר להתקרר. לקצץ את הבשר מן הצלעות לחתוך לחתיכות בגודל ביס; לקרר. המשך מבשלים את המרק עד מופחת 1 כוס; לקרר עד השומן מקריש לחלק העליון.
דלגי וזרקי את השומן הקרוש.
יוצקים את המרק לסיר יחד עם קישוטי הבשר, מלאי בשר, תפוחי אדמה, פטריות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20 דקות.