מרק צלעות חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 157 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. אם יש לך עלה דפנה, פפריקה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 44 אוכלים וטבחים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו מרק ירקות צלע חזיר מטוגן של סבתא נילי, תבשיל צלעות חזיר, ו צלע חזיר שובבה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים צלעות חזיר, פפריקה, אורגנו, אבקת שום, מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי, עלה דפנה, מרק עוף, מים ורוטב סויה בסיר ציר גדול. מביאים לרתיחה, מכוסה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ולתת מבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אבקת שום
אבקת צ ' ילי
צלעות חזיר
רוטב סויה
עלי דפנה
אורגנו
פפריקה
פלפל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוציאים את צלעות החזיר ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
3
מקציפים 3/4 כוס מנוזל הבישול עם הקמח; מניחים בצד. כאשר צלעות חזיר הם מגניב להסיר ולזרוק כל עצמות או שומן. קוצצים או קורצים את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
קמח לכל מטרה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים לסיר את תפוח האדמה, הברוקולי, הגזר, הבצל, הסלרי והחזיר המבושל. מביאים את התערובת לרתיחה, מערבבים פנימה את תערובת הקמח. מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל
ברוקולי
גזר
סלרי
תפוח אדמה
קמח לכל מטרה
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוציאים את עלה הדפנה ומועכים בעדינות את תפוחי האדמה לפני ההגשה.
פינו נואר, שרדונה וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.