מרק קישואים-בזיליקום
מרק זוקיני-בזיליקום הוא ללא גלוטן, וכל 30 מרק. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שיני שום, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק בזיליקום זוקיני, מרק בזיליקום זוקיני, ו מרק קישואים-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
עור Julienne (רק) ממחצית קישואים עם מבצעה; לזרוק עם 1/2 כפית מלח ולנקז במסננת עד נבול, לפחות 20 דקות. קוצצים גס הנותרים קישואים.
מבשלים בצל ושום בשמן בסיר כבד 3-4 ליטרים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים קישואים קצוצים 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד למכרז, כ -15 דקות. מרק פירה עם בזיליקום ב 2 קבוצות בבלנדר (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים).
להביא מים כוס הנותרים לרתיחה בסיר קטן ו blanch julienned קישואים 1 דקה.
מסננים בתוך מסננת להגדיר מעל קערה (להשתמש נוזלי מרק דק במידת הצורך).
מגישים בקערות רדודות עם קישואים ג ' וליאן תחומים על גבי.