קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות23
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק רביולי ותרד מהיר

מרק רביולי ותרד מהיר
מרק רביולי ותרד מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 383 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. 33 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ראש לחנות להרים פלפל מקף, עוף, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. ציון זה מוצק. נסו מרק תרד ופסטה איטלקי מהיר, רביולי מהיר וקל עם בייקון, ו מהיר וקל – מרק עגבניות תוצרת בית-אין כמו מרק חם טרי לארוחת ערב מהירה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול שלבו את המרק, אבקת הבצל והפלפל; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים רביולי; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 7-10 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
3
מוסיפים תרד ועוף במהלך 3 הדקות האחרונות של הבישול. אם רוצים, מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח