מרק שמנת, תפוחי אדמה קלים
שמנת, מרק תפוחי אדמה קל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 333 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך טעם בלאן, קורנית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק תפוחי אדמה קל וקרם, מרק שמנת, תפוחי אדמה קלים, ו מרק אספרגוס קל וקרמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, טימין ושום; מטגנים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוחי אדמה, מלאי, 1/2 כפית מלח, עלה דפנה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 35 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לשלב הנותרים 1 כף שמן, כרובית, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול; לזרוק מעיל. צלוי ב 450 במשך 30 דקות או עד השחמה, מפנה פעם אחת.
מניחים תערובת כרובית וחלב בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל הפתיחה (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים תערובת כרובית לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חצי מתערובת תפוחי האדמה לבלנדר; דופק 5 עד 6 פעמים או עד קצוץ גס.
יוצקים לתוך קערה עם תערובת כרובית. חזור עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
מניחים כרובית-תערובת תפוחי אדמה בתנור הולנדי מעל חום בינוני. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, 1/2 כוס בצל ירוק, ומלבלבלאנק; מערבבים עד ממזג בלאן נמס. מרק מצקת ל-8 קערות. למעלה באופן שווה עם בצל ירוק שנותר, גבינה, בייקון.