שמנת, מרק תפוחי אדמה קל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 333 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך טעם בלאן, קורנית, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרק תפוחי אדמה קל וקרם, מרק שמנת, תפוחי אדמה קלים, ו מרק אספרגוס קל וקרמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הוסף 1 1/2 כפיות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל, טימין ושום; מטגנים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים תפוחי אדמה, מלאי, 1/2 כפית מלח, עלה דפנה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 35 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
7
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לשלב הנותרים 1 כף שמן, כרובית, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול; לזרוק מעיל. צלוי ב 450 במשך 30 דקות או עד השחמה, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
זיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים תערובת כרובית וחלב בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים מגבת נקייה מעל הפתיחה (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
11
יוצקים תערובת כרובית לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים חצי מתערובת תפוחי האדמה לבלנדר; דופק 5 עד 6 פעמים או עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
יוצקים לתוך קערה עם תערובת כרובית. חזור עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מניחים כרובית-תערובת תפוחי אדמה בתנור הולנדי מעל חום בינוני. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/2 כפית פלפל, 1/2 כוס בצל ירוק, ומלבלבלאנק; מערבבים עד ממזג בלאן נמס. מרק מצקת ל-8 קערות. למעלה באופן שווה עם בצל ירוק שנותר, גבינה, בייקון.