מרק שעועית לבנה ופסטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק שעועית לבנה ופסטה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, דומדמניות, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הדומדמניות המיובשות אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סקונס לחם סודה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. הציון הזה די טוב. נסו מרק שעועית לבנה ופסטה, מרק שעועית לבנה ופסטה, ו מרק פסטה, כרוב ושעועית לבנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מיין שעועית ושטוף במים קרים.
מניחים שעועית בתנור הולנדי או בקומקום מרק; מוסיפים מים לכיסוי ב -2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 2 דקות.
מסירים מהאש; לכסות ולתת לעמוד במשך שעה 1.
מסננים ושוטפים שעועית, זורקים נוזלים.
באותה מחבת מבשלים את הנקניקיה, הבצל, הגזר והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את המרק, המים, הדומדמניות, הבזיליקום והשעועית השמורה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שהשעועית רכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות ופסטה; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהפסטה רכה.