מרק שעועית שחורה
מרק שעועית שחורה לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 391 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חומץ מזוקק גויה, עלי דפנה של גויה, כמון טחון גויה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 95% . הציון הזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק עדשים שחורות ושעועית שחורה , רוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או משחת שעועית שחורה) ורוטב שעועית שחורה תוצרת בית (המכונה גם רוטב שום שעועית שחורה או משחת שעועית שחורה) .
הוראות
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים כמון, שום, אורגנו וסזון לסיר. מבשלים עד ריחני, כ-30 שניות.
להוסיף יין; להביא לרתיחה.
הוסף 1 כוס מים, שעועית, עלי דפנה, סוכר חום וחומץ; מביאים את תערובת השעועית לרתיחה. מנמיכים לבינוני-נמוך ומבשלים, ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מסמיכה והמרכיבים מתאחדים, כ-15 דקות. מתבלים מרק באדובו; להשליך עלה דפנה.
מחלקים מרק באופן שווה בין קערות הגשה.
מקשטים בבצל וכוסברה, אם רוצים.