מרק שעועית שייקר הוא מאכל שמגיש 20. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 133 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מים, סלרי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעתיים ו-50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק שעועית אפריקאית , מרק שעועית שחורה - בסגנון סינדי , ומרק שעועית שחורה עם פיקו דה גאלו וקרם צ'יפוטלה .
הוראות
1
משרים שעועית לפי הוראות האריזה. בתנור הולנדי מביאים לרתיחה את השעועית, עצם השינקן והמים. להפחית את החום; מכסים ומבשלים למשך 1-1/2 שעה או עד שהבשר נופל בקלות מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזיר
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר עצם מהמרק; לְהִתְקַרֵר. חותכים בשר מהעצם. לזרוק עצם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
3
מוסיפים למרק את הבשר, הבצל, הסלרי, הגזר, המלח, הפלפל והתימין. מכסים ומבשלים 30-60 דקות או עד שהשעועית והירקות רכים.