אם יש לך בערך 7 שעות ו-45 דקות לבלות במטבח, מרק שעורה בקר ירקות עשוי להיות מתכון מדהים ללא חלב לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תירס גרעיני, תפוחי אדמה, מים ועגבניות משומרות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם לחורף . זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 71% . הציון הזה די טוב. מרק שעורה בקר בבישול איטי ,עוף צנוברים עשב עם גריסי פנינת ירקות ומרק שעורה פטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את המלח המתובל, אבקת הבצל ואבקת השום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
כָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בשר בקר ומערבבים לציפוי. במחבת גדולה, משחימים בשר בקר בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
העבר ל-5 או 6 qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים את המים, תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי, הבצל והחמין. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 5-6 שעות או עד שהבשר והירקות כמעט רכים.