מרק שרימפס
מרק שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עלה דפנה, סלרי, פלפל קאיין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו מרק שרימפס, מרק שרימפס, ו מרק שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים קליפות שרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים ויין ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך 15 דקות.
יוצקים נוזל דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה גדולה, הקשה קשה לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר; להשליך מוצקים ולהניח בצד מרק. מחק את התנור ההולנדי.
באותו תנור הולנדי, להמיס הנותרים 4 כפות. חמאה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, עלה דפנה, מלח קאיין ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים אורז ונוזל מתוח מקליפות שרימפס ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד רייס מכרז. להשליך עלה דפנה.
מוסיפים שרימפס ומבשלים, ערבוב, עד ורוד מבושל דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום. שים בצד 16 חסילונים לקישוט. מערבבים עגבניות.
תערובת פירה בבלנדר בקבוצות קטנות עד חלקה. (מרק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה; לכסות ולקרר.)
החזר תערובת לתנור ההולנדי ומערבבים בשמנת. מביאים מרק מרק רק לרתיחה, ערבוב, על חום בינוני. כדי לשרת, מצקת לתוך קערות ומקשטים עם 2 שרימפס שמורות למנה.