מרק שרימפס וונטון
המתכון שרימפס Wonton מרק מוכן תוך כ 40 דקות,. והוא בהחלט סופר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך רוטב סויה, פגר עוף, שרימפס אונקיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו מרק וונטון של Ro-Ri עם שרימפס ופטריות, מרק שרימפס וונטון עם כרוב # WeekdaySupper, ו מרק בשר חזיר ושרימפס עם ברוקולי ואסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את סודה לשתיה לתוך מים קרים, מניחים את השרימפס בו ומקררים בין לילה.מביאים את המרק, קליפות שרימפס, עשב לימון, זנגביל ובצל ירוק לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות לפני מאמץ את המוצקים ותבלינים עם רוטב דגים לפי הטעם.קוצצים גס את השרימפס, מערבבים אותו לתוך השום, ג ' ינג ' ר, רוטב צדפות, שמן שומשום, יין shaoxing ופלפל לבן.
מניחים 2 כפיות של התערובת לתוך מרכז עטיפה wonton, להרטיב את הקצה החיצוני של העטיפה עם מים, לקפל פינה אחת מעל יצירת משולש, לאטום ולמשוך את שתי הפינות המנוגדות לאורך הקפל בחזרה יחד ולחזור על המילוי שנותר.מביאים סיר מים לרתיחה, מוסיפים את הוונטונים ומבשלים עד שהם צפים למעלה.מחלקים את wontons בין קערות העליון עם מרק ומקשטים עם בצל ירוק.מחשיך את העצמות על ידי כיסוי אותם במים ומביא אותם לרתיחה במשך 5 דקות, להשליך את המים.
מניחים הכל לתוך הסיר, מכסים עם 12 כוסות מים, מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 2+ שעות לפני מאמץ את המוצקים.