חסילונים פרואניים ומרק תירס זה ... ללא גלוטן ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 703 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כרוב, מים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס מרק תירס, מרק שרימפס ותירס, ו שרימפס ומרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השרימפס 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים ומוצקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר עם כף מחורצת. כאשר השרימפס קרירים מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את הבצל, קאיין, פפריקה, כמון, ועוד כפית מלח לסיר. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את טבסקו, סקווש, כרוב, תפוחי אדמה, תירס ומים לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי האדמה רכים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רי
רוטב טבסקו
סכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את השמנת ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים את השרימפס הקלופים, את כפית המלח הנותרת, ואת האפונה, אם משתמשים. מבשלים עד השרימפס רק מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
המלצת יין: אנו ממליצים על היינות של Alsace שוב ושוב כי הם כל כך תכליתיים, שיפור כל כך הרבה סוגים של מזון. כאן פינו גרי, אגוזים ועשירים, יהיה את הגוף ואת הטעם כדי להדגיש יפה את המרק.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריס
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.