מרק שרימפס עם לחמניות חמאה
זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, אפונה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות חמאה, לחמניות סהר חמאה, ו לחמניות ארוחת ערב חמאה.
הוראות
תנור חום עד 400 F. מיקרוגל 4 כפות של החמאה בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה עד מותך. מחלקים את הבצק ל -12 חתיכות,מתגלגלים לכדורים, וזורקים את החמאה למעיל; שומרים את הקערה.
מניחים את הכדורים בכוסות של פח מאפין 12 כוס, באמצעות מזמרה במטבח, לגזור X בחלק העליון של כל; העונה עם 1 כפית מלח.
אופים עד חום זהוב, 18 עד 22 דקות.
מברישים את הלחמניות החמות עם כל חמאה מומסת שנותרה בקערה.בינתיים, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את הסלרי, בצל, תפוחי אדמה, כפית מלח, כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הקמח ואת הקורנית לסיר ומערבבים לשלב. להגדיל את החום בינוני גבוה ולאט לאט לערבב את החלב ואת המרק. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השרימפס והאפונה ומבשלים עד שהשרימפס אטום לאורך כל הדרך, 2 עד 3 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.