מרק שרימפס עם פרנו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod, מרק שרימפס, ו מרק שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים קליפות שרימפס ב 1 כף חמאה בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב.
מוסיפים Pernod ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוב הנוזל הוא התאדה.
מוסיפים מים ועלי דפנה ומבשלים, חשופים, 20 דקות.
יוצקים מלאי שרימפס דרך מסננת בסדר לתוך קערה, לחיצה על פגזים ולאחר מכן להשליך אותם.
בעוד המניה מתבשלת, לבשל שרימפס עם מלח לפי הטעם ב 1 כף חמאה בסיר כבד 6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל רק דרך, 3 עד 4 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה.
מוסיפים 2 כפות שנותרו חמאה לסיר, ואז מבשלים גזר, סלרי ובצל על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים באורז, רסק עגבניות, קאיין, מלח, ושרימפס מלאי ומבשלים, מכוסה, עד האורז הוא רך, על 20 דקות. שימו בצד 12 חסילונים ומערבבים את השארית למרק.
מרק פירה בקבוצות בבלנדר (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), ואז לשפוך דרך מסננת בסדר לתוך סיר אחר. מערבבים בקרם ומבשלים על אש נמוכה עד מחומם דרך (לא להרתיח). מערבבים במיץ לימון ומלח לפי הטעם.
חותכים שרימפס שמורות לקוביות 1/4 אינץ', ולאחר מכן להשתמש כחלק לקשט למרק.
מרק יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה.